tisdag 9 maj 2017

League of Legends på Betspawn

LoL släpptes 2009 som ett alternative till Dota.

På något sätt har det vuxit till att bli ett av de största spelen som spelas just nu. Om siffrorna från Wikipedia stämmer (https://en.wikipedia.org/wiki/League_of_Legends) så var det 27 miljoner personer som spelade spelet per dag! Och under vissa peak timmar så spelar 7.5 miljoner personer spelet. Detta var visserligen 2014, men det har nog inte gått ner alltför mycket eftersom populariteten är kvar.

I och med att spelet är så stort så betyder det även att det går att spela på League of Legends. Många större spelbolag erbjuder spel på LoL – men kvalitén, dvs tillförlitligheten är inte så hög hos alla bolag.

Betspawn är det bolag jag använder idag.

Betspawn är ett spelbolag som lanserade sin plattform någon gång under 2016. League of Legends är ett av de största produkterna de har på sin hemsida.

Det finns bättre ställen att läsa på om spelbolaget, gå hit exempelvis. Jag kommer inte fortsätta prata om Betspawn nu!

Vad ska du fokusera på?

När du spelar på LoL så tycker jag du ska låta bli att spela på random matcher. Håll dig till EU LCS och NA LCS Betting. Du kan också köra på Världsmästerskapet.

Men det räcker där. Vill du spela på mer så tycker jag du bör kolla in andra esporter eller sporter. Exempelvis Overwatch, CS, Dota2 eller Horn… finns säkert mer.

Spela ansvarsfullt!

Släng inte bort dina pengar. Om du ska betta gör det smart och bra. Kolla den är artikeln om en snubbe som läser på noga när han spelar på CS och hur han lyckades vinna väldigt mycket pengar. Jag tror till och med han använde Betspawn haha, men tror inte det betyder att det är det bästa sidan.

Ha det bra så höres vi!

betspawn

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar